Ковбаса салямі Субіратс Subirats Salchichon нарізка 100 грам
114,08 ₴
- В наявності
- Код: 20220905004
- +380 (66) 972-84-37
Сиров'ялена ковбаса Сальчічон Субіратс Subirats Salchichon 100g
Сальчічон – класичний іспанський продукт, що подає до столу кожна іспанська господиня. Цей вид сирокопченої ковбаси дуже популярний в Іспанії, тому що салчичон має дивовижний смак та аромат, які не залишать байдужими жодного дегустатора. Салчичон є одним з різновидів салямі, на вигляд і смак трохи нагадує чорізо (також сорт іспанської ковбаси). До складу салямі Subirats Salchichon входять добірні інгредієнти – свіже свиняче м'ясо, сало та спеції, серед яких обов'язково є сіль, перець, мускатний горіх, трохи коріандру та гвоздики. Завдяки такому міксу спецій фарш добре просочується їх ароматом, і в результаті ковбаса виходить досить смачна, ароматна та дуже пряна. Насичений червоний колір м'яса розбавляють білі вкраплення сала. Дрібні шматочки сала роблять ковбасу Subirats Salchichon м'якшою і жирнішою.
Салями Subirats Salchichon виготовляється в умовах строго дотримання температурного режиму та рівня вологості. Дрібно рубаний свинячий фарш задобрюють сумішшю спецій і залишають на добу, щоб він добре просочився ароматом приправ. Потім його поміщають у натуральну оболонку для дозрівання, яке триває в середньому від півтора до двох місяців. За цей час на поверхні оболонки встигає утворитися шар білої цвілі, яка не є шкідливою. Салямі Subirats Salchichon рекомендується нарізати тонкими скибочками, щоб максимально точно відчути її смак.
Країна походження: Іспанія
Виробник: Subirats
Вага: 100 грам
Основні | |
---|---|
Виробник | Subirats |
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Фасовка | Нарізка |
- Ціна: 114,08 ₴