Кошик
1523 відгуків
Маслини вялені Yunus black gold 200g, Оливки та маслини
  • Маслини вялені Yunus black gold 200g, Оливки та маслини, фото 2

Маслини вялені Yunus black gold 200g, Оливки та маслини

121,50 ₴

  • В наявності
  • Код: 20220503001
+380 (93) 005-71-17
  • +380 (66) 972-84-37
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Маслини вялені Yunus black gold 200g, Оливки та маслини
Маслини вялені Yunus black gold 200g, Оливки та маслини
121,50 ₴
В наявності
+380 (93) 005-71-17
  • +380 (66) 972-84-37
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В’ялені маслини Юнус (Yunus black gold)

Чорні оливки Yunus black gold (Юнус блек голд) - соковиті чорні маслини гіганти в’ялені без розсолу.

Збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і отримають чорний колір, саме тоді вони володіють м’ясистою з тонкою структурою шкірки і маленькою легко відокремленою кісточкою.

Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.

Маслини в’яляться на відкритому повітрі у спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю.

Періодично вручну маслини перевертаються для досягнення рівномірного процесу в’ялення.

Оливки готові до споживання.

В'ялені оливки містять близько 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.

В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

В'ялені оливки – профілактика здоров'я

В в’ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений  – навпаки сприяючий профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів що містяться в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Окрім цього жителі Середземномор’я схильні споживати по декілька кісточок в тиждень, для, як вони вважають, кращого травлення. Однак ми не рекомендуємо Вам робити так. Можливо свіжі кісточки дійсно корисні, та у консервованих часто можуть починати виникати деякі шкідливі речовин.

В’ялені оливки – концентрований смак

Виявляється у в’ялених оливок дуже концентрований смак. В декілька разів більш сильно виражений ніж, наприклад, у консервованих. Одночасно із цим консервовані оливки проходять декілька технологічних процесів виготовлення (консервування), в той час як в’ялені просто отримують трішки солі та сонячні промені. Власне тому виробники в’ялених оливок можуть після виробництва "послаблювати" такий концентрат. Наприклад трішки вимочивши в’ялені оливки у воді.

Країна походження: Туреччина

Виробник: Юнус (Yunus)

Вага: 0.2кг

Основні
ВиробникYunus
Країна виробникТуреччина
Вага0.2 г
Вид консерваціїОливки
Термін придатності24 міс
УпаковкаСкляна банка
  • Ціна: 121,50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner